Aile hedefte, insanlığın geleceği tehdit altında!

18.04.2024
A+
A-
Aile hedefte, insanlığın geleceği tehdit altında!

İnsanlığın doğuştan gelen cinsiyet ve aile yapısına yönelik açılmış doğrudan bir savaş var.

ABD ve Avrupa toplumlarında son 80 senede gerçekleşen sosyal değişimin meta-analizini yapan Dr. Mustafa Merter, kontrol altına alınan ve manipüle edilen insanoğlunun çok yakın zamanda karşı karşıya kalacağı tehlikeleri “Hekaton’la Son Tango” kitabında anlatıyor.

Aileyi ifsad etme ve insanlığı yeniden yapılandırma küresel projesinin cinsiyetsiz toplum, nüfusu azaltma, kadının erkekleştirilmesi, erkeğin kadınlaştırılması, eşcinsel hayat tarzının arttırılması, bilimsellik çerçevesinde oynanan oyunları, toplumsal cinsiyet eşitliği oyununu, Hollywood’dan Netflix’e gösteri toplumunu, yapay zekayı, Harari’nin aslında ne yapmak istediğini tek tek açıklıyor ve burada bırakmıyor. Almamız gereken önlemleri ve karşı cephe oluşturabileceğimiz başlıkları da bize sunuyor.

Ketebe Yayınları olarak, yeni materyalizm, cinsel kimlik, nefret söylemi, akademik objektiflik ve insan hakları gibi içi boş/boşaltılan terimlere ve söylemlere dair, alanında yetkin bir psikiyatrist tarafından, bu zamana kadar yapılmış en kapsamlı bilimsel araştırmalardan biri olan bu çalışmayı okurumuza sunmakla iftihar ediyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.